Om oss

Östanås Gård ligger på Hammarö, ca 1 mil söder om Karlstad, i en lantlig miljö med ett rikt djur -och fågelliv.

 

På gården bor jag, Marianne Karlén och min sambo Lennart Börjeson. Gården har varit i min släkt i flera generationer och jag har alltid bott på gården.

 

 

 

Marianne Karlén

Jag har varit chef och ledare med personalansvar, sedan 1996. Har egen erfarenhet av utmattning och stressrelaterad sjukdom under åren 1999/2000 och vet vilket hårt arbete som krävs för att komma tillbaka till arbetslivet. Jag har också erfarenhet av att stötta medarbetare som hamnat i stress, kris och ångest.

Under mina år som anställd har jag haft olika chefspositioner bl a inom verksamhetsutveckling, arbetsmiljö och säkerhet. Har också ingått i ledningsgruppen för ett företag med ca 1000 anställda.

 

Rider och kör med erfareheter från hoppning, dressyr, trav och brukskörning. Har arbetat med ungdomsverksamhet inom ridsport. Har också arbetslivserfarenhet som djursjukvårdare på stordjurskliniken i Karlstad.

 

Vill du veta mer så ring mig på 070-290 43 49 / Marianne

Lennart Börjeson

Jag arbetar med teknik och processutveckling, framför allt inom massaindustrin. Har haft olika positioner med personalansvar som anställd och som egen företagare. Just nu driver jag ett utvecklings/konsultföretag på halvtid. Min drivkraft är att hitta nya lösningar genom att inte fokusera på  problem som uppkommer utan se dem som möjligheter istället.

 

På gården arbetar jag med allt som hör jordbruket till som t ex sköta betesmark, skog, ved, byggnader och fordonspark. Jag använder också våra ardennerhästar i jordbruket.

 

Vill du veta mer så ring mig på 070-380 28 93 / Lennart